Panel IVR Numara.biz ve Numara Panelinden Numara Nasıl Alınır Para Nasıl Kazanılır - Teknoyesa | İnternetten Para Kazanmak

En Son

26 Kasım 2018 Pazartesi

Panel IVR Numara.biz ve Numara Panelinden Numara Nasıl Alınır Para Nasıl Kazanılır

Herkese merhaba değerli okurlarım bu yazımda sizlere Panel IVR Numara.biz ve Numara Panelinden Numara Talep Etmeyi Gösterip Ardından Para Kazanmayı Anlatacağım.

IVR Nedir?


IVR (Interactive Voice Response) Türkçe karşılığı Sesli Yanıt Sistemidir.Daha önceden hazırlanmış ses kayıtları sayesinde kullanıcı ile sistem arasında bir köprü olur.




Peki IVR'den nasıl para kazanabilirim? 

Panel IVR Numara.biz ve Numara Panelini gibi Web sitelerine üye olarak başlayabilirsiniz.

      www.numarapaneli.com Linkine tıklayıp kayıt ol butonundan aşağıdaki kayıt formuna erişebilirsiniz.


 

Kayıt olduktan sonra aşağıdaki görselin bire bir aynısı olan panel karşınıza gelecektir.

Yukarıdaki görselin sol taraftaki menüsünü takip ederek "Numara Talep Et" butonuna tıklayınız.Karşınıza aşağıdaki görselin bire biri olan Önemli Kurallar başlığı altında bir takım kurallar çıkacaktır.Sol alt bölümden kuralları okuyup onaylayın ve sağ alt taraftan Sonraki Adım butonuna basınız.


Sonraki Adım butonuna bastıktan sonra karşınıza aşağıdaki görselde gördüğünüz
Paylaşım Yapılacak Alanlar ve Paylaşım Yapılacak Linkler olarak 2 adet tablo gelecektir.Sağdaki ve soldaki tabloya yazmanız gereken her şeyi ben sizler için hazırladım txt dosyasını indirerek kopyala yapıştır yapınız



Txt Dosyasındaki linkleri kopyala yapıştır yapıp sağ alt taraftan sonraki adım butonuna bastığınızda karışınıza aşağıdaki görselde gördüğünüz tablo gelecek.Numara türünü erotik sohbet olarak seçiniz ardından zaman dilimini günlük olarak ayarlayıp tahmini süreye 100 yazmanız yeterli olacaktır.


TEBRİKLER ARTIK NUMARA TALEBİNDE BULUNDUNUZ VE 24 SAATE EROTİK SOHBET HATTI NUMARASI HESABINIZA TANIMLANACAKTIR BU NUMARANDAN NASIL PARA KAZANABİLİRİM DİYORSANIZ BU YAZININ ÜSTÜNE TIKLAYINIZ.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder