PİNTEREST İLE NASIL PARA KAZANILIR ? - Teknoyesa | İnternetten Para Kazanmak

En Son

26 Mart 2020 Perşembe

PİNTEREST İLE NASIL PARA KAZANILIR ?


Merhaba Değerli Okurlarım ,

Bu yazımda sizlere Pinterest üzerinden nasıl kolay bir şekilde para kazanabilirsiniz bunu göstereceğim.

Pinterest fotoğraf ve video paylaşıp kolay bir şekilde erişim yakalayabileceğiniz (2019 haziranında başladım düzenli pin atmaya şuan 1 milyon görüntülenme + aylık 200 bin görüntülenme var) bir sosyal medya organı.



PİNTEREST İLE PARA KAZANMANIN 5 YOLU

1 -> Pinterest Üzerinden Satış Yapmak :

Şimdi sizlere çok kısa örnekler vererek mantığı anlatacağım üretimini yaptığınız her hangi bir ürünü satmak. Giyim , örgü , dantel , replika ayakkabı , el işi , sweat veya aklınıza gelebilecek kendi üretiminiz olan her ürünü rahatlıkla satabilirsiniz.

Tabi satış yapmaya başlamadan önce kitlenizi zevklerinize ve ilgi alanınıza göre büyütün.

2 -> Pinterest Fenomeni Olun :
Günümüzde " fenomen " olmak artık bir meslek haline gelmiş bulunmakta. Pinterest daha yeni ve insanlar tarafından daha keşfedilememiş bir sosyal medya platformu. Yani sizler herkesten erken davranıp benim gibi blogunuzu büyütmeye başlayabilirsinizi.

  Kendi bloğumda düzenli paylaşımda bulunarak 1 milyon görüntülenmeyi çoktan aştım bile. Para kazanma kısmına gelecek olursak , erişiminizi kullanarak reklam yapabilir reklam ücretiyle ise kar elde edebilirsiniz.

3 -> Pinterest Rehberliği Yaparak Para Kazanmak:

Her ne kadar kendi ülkemizde bu sosyal medya organına ilgi bulunmasa bile ülke dışında insanlar pinteresti kullanmak isteyip bunlar için bilir kişilerden para karşılığı eğitim satın alıyor.

Eğer yabanca diliniz iyi ise İngilizce bir blog açarak yabancı takipçilerinize eğitim setlerinizi satabilirsiniz.

4 -> Web Sitenize Yönlendirme Yapın :

Örneğin  bir giyim siteniz var ve ürünlerinizi online olarak satışa sunuyorsunuz. Pinterestte yakaladığınız kitleyi kendi web sitenize yönlendirerek satışlarınızda artış sağlayabilirsiniz.

Satış üzerine değilde bilgi yada farklı bir web sitesine sahipsiniz insanları web sitenize yönlendirerek Google Adsense ile para kazanabilirsiniz.

5 -> Kendinize Sponsor Bulabilirsiniz :

Kitlenizi sağlıklı ve kaliteli şekilde büyütürseniz çeşitli giyim , kozmetik ve bu tür markalardan sponsor alabilirsiniz. Sponsorlu içeriklerinden de ekstra para kazanmanız mümkün.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder