Replika Ürün Üretimi ve Satışı - Teknoyesa | İnternetten Para Kazanmak

En Son

25 Kasım 2018 Pazar

Replika Ürün Üretimi ve Satışı

Merhaba Değerli Okurlarım,Replika Ürün Üretiminden ve Pazarlamasından Nasıl Para Kazanabileceğinizi Bu Satırlarımda Sizlere Aktarmaya Çalışacağım İyi Okumalar.

Replika ürün nedir?

Replika ürün orijinal ürüne çok benzeyen fakat orijinal olmayan ürünlerdir. Nike,Adidas,Slazenger,Puma,Divarese,Gucci,Polo ve Bir çok ünlü markanın Replika'sını üretip bu işten elle sayılamayacak kadar gelir elde eden kişiler piyasada mevcut.


Yukarıda görmüş olduğunuz 2 adet SAMSUNG model cep telefonlarının biri REPLİKA iken diğeri Orijinaldir.Tahmin edebilenleri duyuyor gibiyim.Sağdaki telefon Replika soldaki telefon ise Orijinal birinin maliyeti düşük bütçeli iken diğeri içler acısı derecede pahalı olabilir.Replika ürünlerin maliyeti az ve üretimi kolay olduğu için bir çok girişimci bu malları üretip İnstagram,Facebook,Twitter veya şahıslarına ait web siteleri üzerinden satışlarını gerçekleştirip para kazanıyorlar yeterli bir sermayeniz var ve birazcık da cingöz biriyseniz bu sektörde uçuk rakamlar kazanmak mümkün.



NOT: VERMİŞ OLDUĞUM ÖRNEKLERDE SÜREKLİ CEP TELEFONLARINI KULLANDIM FAKAT SİZLER İSTEDİĞİNİZ ÜRÜNÜN ÜSTÜNDEN DÜŞÜNE BİLİRSİNİZ ÖRNEĞİN SAAT,AYAKKABI,SWEATSHİRT,ÇANTA VE AKLINIZA GELEBİLECEK HER ÜRÜN.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder