Dropshipping ile Uluslararası E-Ticaret Yaparak Ürün Satmak - Teknoyesa | İnternetten Para Kazanmak

En Son

5 Ocak 2019 Cumartesi

Dropshipping ile Uluslararası E-Ticaret Yaparak Ürün Satmak


Ülkemizde e-ticareti yaptık da küreseli mi kaldı diye düşünebilirsiniz. Fakat son yıllar da büyük bir ivme ile gelişen dropshipping (Uluslararası e-ticaret) işi, yüksek meblağlarda kazancı beraberinde getiriyor. Tabi ki de dropshipping işine adım atan insanların aynı miktar da gelir sağlaması işte bu mümkün değildir.

Yaklaşık olarak sıfır maliyet ile ürün satışı yapmamıza imkan tanıyan elektronik ticaret yöntemidir. Dropshippingin çalışma algoritması şu şekildedir; üreticiden ucuz meblağlara temin edeceğiniz malları, şahsi web sitenizde ya da açık artıma sitelerinde üstüne kar payını ekleyerek satış yapmanızdır. Hatta daha satmadığınız mallara ücret ödemeniz gerekmez.

Dropshipping işinin faydalarından bir tanesi de malları stok yapmamanızdır.Sanki alıcı ile üretici arasında adeta köprü rolü yapıp bu işten kazancınızı sağlarsınız. Siz de Dropshipping şirketinin sattığı ürünlerin bulunduğu katalogdan seçtiklerinizi web sitenize yükler ve satış yapmakta belirttiğiniz ücreti yazarsınız. Bir alıcı sitenize giriş yaptığı vakit, firmaya üreticiden aldığınız ücreti ödersiniz ve alıcının adres bilgilerini firmaya gönderirsiniz. Firma satış gerçekleşen malı alıcıya ulaştırır daha sonra siz de satışta eklediğiniz kar payı kadar ücret kazanırsınız.

Uluslararası e-ticaret şeklinde nitelendirilen Dropshipping işi yapıldıkça ve ilgilendikçe güzel kazancı beraberinde getirmektedir. Bu işte başarıya erişmiş insanların da satış sitesinin ve kendinin reklamlarını yapmalarını görürsünüz. Tabi ki de bu yazılanları okumak sizi coşkulandırabilir fakat temkinli yaklaşmanızda fayda var. Eğitim seti satıyorum diye reklam yapan birçok insanın diğer insanları kandırıp paralarına konduğu da görülmüştür. Bu sebepten ötürü Dropshippingi derin bir şekilde analiz ettikten sonra bu gibi bir atılımda bulunmanızı öneririz.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder