Panel IVR Numara.biz ve Numara Panelinden Para Nasıl Kazanılır - Teknoyesa | İnternetten Para Kazanmak

En Son

26 Kasım 2018 Pazartesi

Panel IVR Numara.biz ve Numara Panelinden Para Nasıl Kazanılır

Herkese merhaba değerli okurlarım bir önceki yazımda sizlere Panel IVR Numara.biz ve Numara Paneli gibi sitelerden nasıl erotik sohbet hattını ücretsiz şekilde edinebileceğinizi anlattım eğer bir numara sahibi değilseniz sizi bir önceki konumu okumanızı tavsiye ederim. BU YAZININ ÜZERİNE TIKLAYARAK NUMARA SAHİBİ OLUNUZ.


                
Artık bir numara sahibiyiz ve tek yapmamız gereken Türkiye'de ki 18-60+ abaza yaş kitlesini kullanarak şahsımıza tahsil edilen erotik sohbet hattı numarasını aratmak.


En bilindik yöntemi sizlere en detaylı biçimde anlatacağım ilk yapmamız gereken fake bir İnstagram hesabı oluşturmak.Ardından TÜRK OLMAYAN ve FAZLA ÜNLÜ OLMAYAN kadın hesaplarından günlük paylaşım çalıp gerçekçi bir bayan hesabı oluşturuyoruz.Türk Olmayan ve Fazla Ünlü Olmayan kelimelerini neden büyük yazdığımı açıklayayım hemen sizlere.Eğer bu dediğim kriterlere uymayan bir hesap oluşturursanız ya 24 saati görmeden telefon onayında bulursunuz hesabı yada topluluk standartlarını ihlal ettiğiniz için hesabınız kapatılmıştır maili ile güne uyanırsınız.


Çaldığımız fotoğrafların açıklamasına +18 taglar yerleştiriyoruz örneğin #+18 #lezbiyen gibi adult içerikli taglar olursa kitleniz buna oranla büyüme yolunda emin adımlar atacaktır.
ÖNEMLİ NOT : DAHA İLK GÜNDEN ARAYIN VS DEMEYİN VE ASLA VE ASLA FOTOĞRAF AÇIKLAMALARINA NUMARANIZI YAZMAYIN İNSTAGRAM BUNLARI TESPİT EDİP 3 KERE PAYLAŞIMLARINIZI KALDIRIYOR ARDINDAN HESABINIZ KAPATILIYOR.

Geldik kitle oluşturmaya mizah ve +18 içerikli sayfaların paylaşımlarına "DM","Ekle","Mesaj Bekliyorum","Sıcak Sohbet İçin DM" gibi tahrik edici cümleler ile yorum yapıp takipçi sayımızda hızla artış yaşanmasını sağlıyoruz.Bilgisayarımızdan Gramblr.exe Dosyasını indirip fake hesabımızı kendi kendine kasılmaya bırakıyoruz.


Takipçi sayımız tam tamına 500 sayısına ulaştığında fake bir facebook hesabı oluşturarak fake instagram hesabımızı işletme kimliğine geçirerek profilimize ara butonu ekliyor ve numaramızı o ara butonuna koyuyoruz.



Artık her şey hazır yabancı ve fazla tanınmayan bayanın fotoğraflarını günlük takip edin ve her paylaşımını kopyalayıp sizde paylaşın ve açıklamaya "PROFİLİMDEKİ ARA BUTONUNA BAS GÖRÜŞELİM" gibisinden tahrik edici sözler yazarak paramızı saymaya başlıyoruz.

ŞİMDİ GELELİM HAYATIN GERÇEKLERİNE BU İŞTEN CİDDİ MANADA PARA KAZANABİLEN VAR MI?
SİZLERE DİREKT OLARAK KENDİ KAZANÇ TABLOMU AŞAĞIDAKİ GÖRSELDE PAYLAŞTIM  BU TAKTİK İLE BAŞARDIM SİZDE BAŞARABİLİRSİNİZ.(Meslek Sırrı Taktiklerim de var tabi ki)







1 yorum:

  1. Herkese merhaba, ben şu anda Oklahoma ABD'de Patricia Sherman. Banka taslağımı temizlemek ve yeni bir iş kurmak için 185.000,00 ABD Doları borçlanma deneyimimi sizinle paylaşmak istiyorum. Her şey evimi kaybettiğimde başladı ve banka politikası nedeniyle eşyalarımı aldım ve bazı faturaları ve bazı kişisel ihtiyaçları karşıladım. Bu yüzden çok çaresiz kaldım ve her şekilde fon aramaya başladım. Neyse ki, bir arkadaşım, Linda bana bir kredi şirketi firmasından bahsetti, sahtekarlıktan ilgimi çekti, ancak durumumdan ilgilendim ve arkadaşımdan bu şirket hakkında tavsiye almaktan başka seçeneğim yoktu. onlarla iletişime geçmek, çevrimiçi borç verenlerle olan geçmiş tecrübemden dolayı benden gerçekten şüphe duyuyordu. '' Elegantloanfirm@hotmail.com Bu şirket bana ve meslektaşıma çok yardımcı oldu ve bugün, bu kredi şirketi sayesinde, iyi organize edilmiş iş ve sorumlulukların gururlu sahibi, bana geri gülümsedi. Bu nedenle, gerçekten kendi işinizi büyütmeniz veya başlatmanız gerekiyorsa veya gerçekten herhangi bir finansal sıkıntıda borç almanız gerekiyorsa, bugün işinizde bir finansal gelişme fırsatı bulmanızı öneririz. {E-posta:} Elegantloanfirm@hotmail.com ... kredi için çevrimiçi dolandırıcılık kurbanı değil. Teşekkür ederim.

    YanıtlaSil